MSHulpmiddelen

Verzending en Betaling

MShulpmiddelen.nl is ontstaan uit persoonlijke ervaring waarin leven met MS dagelijkse gang van zaken is geworden. 

Bezorging en levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakket bezorging van DHL of via PostNL. U kunt bij het afronden van uw bestelling zelfs kiezen voor extra opties mbt uw levering. Denk hierbij aan “Thuis of op het werk bezorgd”; “gewenste bezorgmoment”; “Of het pakket alleen bij u afgeleverd mag worden of ook bij uw buren” en zelfs of u het pakket liever bij het postkantoor afhaalt.
Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten